Zelerová raw nátierka
veľmi ľahký
Potrebujeme:
1 buľva zeleru/ 600-700g/
3 strúčiky cesnaku
oliv.olej
150 g salámy/šunky/ bez dextrózy
domáca majonéza z 2 žĺtkov
50 ml jogurtu scd
soĺ podĺa chuti
Postup:
Očistený surový zeler nastrúhame na jemnom strúhadle./malé slzičky/. Pokvapkáme olivovým olejom, pridáme prelisovaný cesnak a nakrájanú salámu.
Vlejeme domácu majonézu a jogurt, osolíme, premiešame a necháme v chladničke krátko odležať.
Podávame s chlebovými SCD posúchmi.
No Reviews
Postup
1.
Očistený surový zeler nastrúhame na jemnom strúhadle./malé slzičky/
Označiť ako dokončené
2.
Pokvapkáme olivovým olejom, pridáme prelisovaný cesnak a nakrájanú salámu.
Označiť ako dokončené
3.
Vlejeme domácu majonézu a jogurt, osolíme, premiešame a necháme v chladničke krátko odležať.
Označiť ako dokončené