Vegánske zeleninové ragú
Pre 4 osoby potrebujeme:
150g póru /biela časť/
250g malých čerstvých šampiňónov
200g tekvice
8 ks cherry paradajok
1 konzerva sterilizovanej fazule /povolenej v SCD/
4 PL domáceho kečupu SCD
3 PL oliv.oleja
soľ, 1 ČL korenia na cestoviny
Postup:
Pór nakrájame na kolieska, malé šampiňóny na polovičky, očistenú tekvicu na malé kocky. Na veľkej panvici zohrejeme olej a zeleninu dáme opekať/10 min./
Ku zmäknutej zelenine pridáme prepláchnutú a scedenú fazuľu, paradajky prekrojené na polovičky, domáci kečup. Osolíme, okoreníme, krátko podusíme a odstavíme.
Podávame s tekvicovým chlebíkom SCD.
No Reviews
Postup
1.
Pór nakrájame na kolieska, malé šampiňóny na polovičky, očistenú tekvicu na malé kocky. Na veľkej panvici zohrejeme olej a zeleninu dáme opekať/10 min./
Označiť ako dokončené
2.
Ku zmäknutej zelenine pridáme prepláchnutú a scedenú fazuľu, paradajky prekrojené na polovičky, domáci kečup. Osolíme, okoreníme, krátko podusíme a odstavíme.
Označiť ako dokončené
3.
Podávame s tekvicovým chlebíkom SCD.
Označiť ako dokončené