SCD kurací STROGANOV

Pre 4 osoby potrebujeme:

800 g kuracích prsíčok
100g póru /cibule/
3 PL oleja /ghee masla/
vývar /voda/ podľa potreby
3 ks kvasené uhorky
2 PL horčice
5 PL domáceho kečupu SCD
200ml kešu /mandľovej smotany/
2 PL čerstvej nasekanej petržlenovej vňate
soľ, 1/2 ČL ml.bieleho korenia

Postup:
Na oleji /ghee masle/ speníme nakrájaný pór, /cibuľu/, pridáme kuracie prsia nakrájané na rezance a poopekáme do biela. Podlejeme vývarom /vodou/ a postupne pridáme nastrúhané uhorky, horčicu a kečup. Osolíme, okoreníme, vlejeme kešu smotanu, necháme prejsť varom, vsypeme nasekanú petržlenovú vňať a odstavíme. Podávame so slanými palacinkami z banánovej múky.

No Reviews

Postup

1.

Na oleji /ghee masle/ speníme nakrájaný pór, /cibuľu/, pridáme kuracie prsia nakrájané na rezance a poopekáme do biela.

Označiť ako dokončené
2.

Podlejeme vývarom /vodou/ a postupne pridáme nastrúhané uhorky, horčicu a kečup.

Označiť ako dokončené
3.

Osolíme, okoreníme, vlejeme kešu smotanu, necháme prejsť varom, vsypeme nasekanú petržlenovú vňať a odstavíme.

Označiť ako dokončené
4.

Podávame so slanými palacinkami z banánovej múky.

Označiť ako dokončené