SCD cestovinový šalát s kari kuracím mäsom a ananásom

Potrebujeme:
500 g kuracích prsíčok
500 g čerstvého ananásu
1 cibuľa
2 PL oleja
400 g SCD cestovín /penne zo zeleného hrášku /
domáca majonéza z 2 žĺtkov
300 ml kešu /mandľovej / smotany
150 ml odkvapkaného jogurtu SCD
1 ČL soli, 3 ČL kari korenia, 1/2 ČL ml.č.korenia

Postup:
Nakrájanú cibuľu orestujeme na oleji, pridáme kuracie prsia nakrájané na malé kocky a opekáme. Keď mäso obelie, pridáme soľ,kari ,čierne korenie. Odstavíme.
Očistený a hlubu zbavený ananás /stred ananásu/ , nakrájame tiež na malé kocky.
Cestoviny uvaríme podľa návodu, scedíme, vložíme do väčšej misy. Pridáme mäso, ananás, zalejeme majonézou, smotanou a jogurtom.
Dôkladne premiešame a odložíme do chladničky odležať /aspoň 2 hod./, aby sa prepojili chute.

No Reviews

Postup

1.

Nakrájanú cibuľu orestujeme na oleji, pridáme kuracie prsia nakrájané na malé kocky a opekáme.

Označiť ako dokončené
2.

Keď mäso obelie, pridáme soľ,kari ,čierne korenie. Odstavíme.

Označiť ako dokončené
3.

Očistený a hlubu zbavený ananás /stred ananásu/ , nakrájame tiež na malé kocky.

Označiť ako dokončené
4.

Cestoviny uvaríme podľa návodu, scedíme, vložíme do väčšej misy. Pridáme mäso, ananás, zalejeme majonézou, smotanou a jogurtom.

Označiť ako dokončené
5.

Dôkladne premiešame a odložíme do chladničky odležať /aspoň 2 hod./, aby sa prepojili chute.

Označiť ako dokončené