Mäsový plátok na rasci v kečupovo-horčicovej omáčke
Mäsový plátok na rasci v kečupovo-horčicovej omáčke, gaštanová plnka:
Pre 4 osoby potrebujeme:
700 g bravč. karé / morčacie prsia/
2 PL GHI masla
100 g cibule
3 str.cesnaku
2 ČL rasce
150 ml kečupu SCD
2 PL horčice
300 ml vody
1 PL banánovej múky
soľ, ml. čierne korenie
Postup:
Umyté a osušené mäso nakrájame na plátky (1 cm) a vyklepeme na tenko. Osolíme, okoreníme, opečieme na suchej rozpálenej panvici z obidvoch strán a odložíme. Na roztopenom GHI masle orestujeme nakrájanú cibuľu, cesnak a rascu. Do domáceho kečupu pridáme horčicu, banán. múku, vodu, rozmiešame a vlejeme do panvice.
Povkladáme opečené plátky mäsa a necháme udusiť do mäkka. (15 min.) Podávame s pečenou gaštanovou plnkou.
No Reviews
Postup
1.
Umyté a osušené mäso nakrájame na plátky /1 cm/ a vyklepeme na tenko. Osolíme, okoreníme, opečieme na suchej rozpálenej panvici z obidvoch strán a odložíme.
Označiť ako dokončené
2.
Na roztopenom GHI masle orestujeme nakrájanú cibuľu, cesnak a rascu.
Označiť ako dokončené
3.
Do domáceho kečupu pridáme horčicu, banán. múku, vodu, rozmiešame a vlejeme do panvice.
Označiť ako dokončené
4.
Povkladáme opečené plátky mäsa a necháme udusiť do mäkka. /15 min./ Podávame s pečenou gaštanovou plnkou.
Označiť ako dokončené