Hráškový rýchly krém
Potrebujeme:
1 Pl masla /oleja/
100 g póru /biela časť/
300 g zeleného hrášku /mrazený/
200 g cukety
1500 ml vývar /vody/
soľ, ml.čier.korenie, ligurček, citr.šťava na dochutenie
Postup:
Na masle /oleji/ speníme nakrájaný pór na kolieska, pridáme cuketu nakrájanú na kocky a hrášok. Zalejeme vývarom /vodou/. Osolíme, okoreníme a varíme do mäkka./30 min./
Odstavíme a rozmixujeme na hladký krém. Dochutíme citr. šťavou.
No Reviews
Postup
1.
Na masle /oleji/ speníme nakrájaný pór na kolieska, pridáme cuketu nakrájanú na kocky a hrášok.
Označiť ako dokončené
2.
Zalejeme vývarom /vodou/. Osolíme, okoreníme a varíme do mäkka./30 min./
Označiť ako dokončené
3.
Odstavíme a rozmixujeme na hladký krém. Dochutíme citr. šťavou.
Označiť ako dokončené