Domáca SCD majonéza /tatárska omáčka
veľmi ľahký
Základná SCD majonéza:
2 žĺtky
150 ml oleja
1 PL horčice
soľ, ml.čierne korenie
Všetky suroviny musia mať izbovú teplotu.
Do žĺtkov pomaly lejeme olej za stáleho miešania do potrebnej hustoty. a objemu. Ja používam ručný šľahač.
Pridáme horčicu, soľ, korenie,premiešame.
Tatárska omáčka :
základná majonéza
1 malá cibuľa
2-3 ks kyslej uhorky
1 PL medu
Cibuľu a uhorku nastrúhame na jemno, pridáme do majonézy, dosladíme medom ,vymiešame.
No Reviews
Postup
1.
Všetky suroviny musia mať izbovú teplotu.
Označiť ako dokončené
2.
Do žĺtkov pomaly lejeme olej za stáleho miešania do potrebnej hustoty. a objemu. Ja používam ručný šľahač
Označiť ako dokončené
3.
Pridáme horčicu, soľ, korenie,premiešame.
Označiť ako dokončené