Cuketovo-zelerová haruľa SCD
ľahký
Potrebujeme:
1 cuketa (1000g)
400 g zeleru
3 vajcia (veľkosť L)
80 g banánovej múky
4 str.cesnaku
soľ, ml.čierne korenie, majoránka, čierna rasca
Postup:
Cuketu nastrúhame na hrubom strúhadle, posolíme a necháme vypotiť. Zeler tiež nastrúhame na hrubom strúhadle. Vajcia vymiešame, pridáme vyžmýkanú cuketu, zeler, banánovú múku, cesnak a ostatné koreniny. Vymiešame a cesto vylejeme na plech vystlaný pečiacim papierom. Pečieme 35 min. pri 185 st. Upečené cesto vyberieme, otočíme na plechu, papier odstránime a ešte dopečieme do chrumkava 10 min..Necháme trochu vychladnúť a ešte teplé nakrájame.
Haruľu podávame ako hlavné jedlo s ľubovoľným šalátom, alebo ako prílohu k mäsu a omáčkam.
No Reviews
Postup
1.
Cuketu nastrúhame na hrubom strúhadle, posolíme a necháme vypotiť. Zeler tiež nastrúhame na hrubom strúhadle.
Označiť ako dokončené
2.
Vajcia vymiešame, pridáme vyžmýkanú cuketu, zeler, banánovú múku, cesnak a ostatné koreniny.
Označiť ako dokončené
3.
Vymiešame a cesto vylejeme na plech vystlaný pečiacim papierom. Pečieme 35 min. pri 185 stupňoch
Označiť ako dokončené
4.
Upečené cesto vyberieme, otočíme na plechu, papier odstránime a ešte dopečieme do chrumkava 10 min..Necháme trochu vychladnúť a ešte teplé nakrájame.
Označiť ako dokončené
5.
Haruľu podávame ako hlavné jedlo s ľubovoľným šalátom, alebo ako prílohu k mäsu a omáčkam.
Označiť ako dokončené