Čevabčiči z morčacieho mäsa, varené maslové kocky zo zlatej repy
ľahký
Potrebujeme:
800 g mleté morčacie mäso, soľ,
1 ČL ml.červenej papriky,
1 ČL ml.čierneho korenia,
100 g cibule,2 str. cesnaku,
1 väčšie zlaté repy,
1 PL masla,
1 PL nasekanej petr.vňate,
1 ČL drvenej rasce,
soľ,
červená cibuľa,
horčica
Postup:
Mleté morč.mäso osolíme,okoreníme, pridáme nastrúhanú cibuľu a cesnak. Vyformujeme šišky a opečieme na panvici zo všetkých strán,vypneme, zakryjeme pokrievkou necháme dôjsť 15.min.
Zlatú repu ošúpeme, nakrájame na kocky,dáme variť do vody s rascou a soľou. Varíme do mäkka,scedíme , posypeme nasekanou petrž. vňaťou.
Ozdobíme nakrájanou červ.cibuľou a horčicou.
No Reviews
Postup
1.
Mleté morč.mäso osolíme,okoreníme, pridáme nastrúhanú cibuľu a cesnak. Vyformujeme šišky a opečieme na panvici zo všetkých strán,vypneme, zakryjeme pokrievkou necháme dôjsť 15.min.
Označiť ako dokončené
2.
Zlatú repu ošúpeme, nakrájame na kocky,dáme variť do vody s rascou a soľou. Varíme do mäkka,scedíme , posypeme nasekanou petrž. vňaťou.
Označiť ako dokončené
3.
Ozdobíme nakrájanou červ.cibuľou a horčicou.
Označiť ako dokončené