Pečeňové halušky SCD
Pečeňové halušky SCD
Pre 6-8 osôb potrebujeme:
500g kuracej (morčacej) pečene
3 vajcia
9 PL banánovej múky
1 ČL soli,
1 ČL sušeného cesnaku,
1/2 ČL ml.čier.korenia
Postup:
Umyté a očistené pečene rozmixujeme ponorným mixérom spolu s vajciami.
Osolíme, okoreníme, primiešame banánovú múku a necháme 30 min.postáť.
Vo väčšom hrnci necháme zovrieť vodu a cez haluškárnik sádžeme halušky do vriacej vody. Povaríme 3 minúty, zalejeme studenou vodou a scedíme.
No Reviews
Postup
1.
Umyté a očistené pečene rozmixujeme ponorným mixérom spolu s vajciami.
Označiť ako dokončené
2.
Osolíme, okoreníme, primiešame banánovú múku a necháme 30 min.postáť.
Označiť ako dokončené
3.
Vo väčšom hrnci necháme zovrieť vodu a cez haluškárnik sádžeme halušky do vriacej vody. Povaríme 3 minúty, zalejeme studenou vodou a scedíme.
Označiť ako dokončené