Pečený slivkový lekvár SCD
ľahký
Na pečený slivkový lekvár SCD potrebujeme:
6kg zrelých sliviek
4 ČL cejlónskej škorice
Postup:
Umyté slivky odkôstkujeme a čiastočne rozmixujeme. /ponorným mixérom/. Pridáme cejlónsku škoricu, rozdelíme na dva hlboké plechy a dáme piecť do teplovzdušnej rúry pri teplote 150st. 3 hodiny.
Každých 30 min. slivky premiešame. Upečený lekvár nalejeme do umytých pohárikov, zatvoríme a strerilizujeme ešte 20 min.
Po otvorení rýchlo spotrebujeme, nakoľko nepoužívame žiadne konzervanty.
No Reviews
Postup
1.
Umyté slivky odkôstkujeme a čiastočne rozmixujeme. /ponorným mixérom/.Pridáme cejlónsku škoricu, rozdelíme na dva hlboké plechy a dáme piecť do teplovzdušnej rúry pri teplote 150st. 3 hodiny.
Označiť ako dokončené
2.
Každých 30 min. slivky premiešame.
Označiť ako dokončené
3.
Upečený lekvár nalejeme do umytých pohárikov, zatvoríme a strerilizujeme ešte 20 min.
Označiť ako dokončené
4.
Po otvorení rýchlo spotrebujeme, nakoľko nepoužívame žiadne konzervanty.
Označiť ako dokončené