Jablková vegánska zapekanka
ľahký
Jablková vegánska zapekanka
Potrebujeme:
1000g jabĺk
60g mletých lieskovcov (vlašských orechov)
60g strúhaného kokosu
1 hrsť hrozienok (nemusí byť)
120g roztopeného kokosového masla
1 ČL škorice
2-3 PL medu
Postup:
Jablká ošúpeme, vyberieme jadrovník a nakrájame na kocky. Vložíme do väčšej misy, posypeme orechami , kokosom, pridáme hrozienka a škoricu.
Zalejeme roztopeným kokosovým maslom a medom. Premiešame, presypeme do vymastenej formy s priemerom 23 cm. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme 30 min.pri 180st.
No Reviews
Postup
1.
Jablká ošúpeme, vyberieme jadrovník a nakrájame na kocky. Vložíme do väčšej misy, posypeme orechami , kokosom, pridáme hrozienka a škoricu.
Označiť ako dokončené
2.
Zalejeme roztopeným kokosovým maslom a medom.
Označiť ako dokončené
3.
Premiešame, presypeme do vymastenej formy s priemerom 23 cm.
Označiť ako dokončené
4.
Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme 30 min.pri 180st.
Označiť ako dokončené