SCD cibuľačka s maslom a vínom, krutóny z chleba SCD
ľahký
Potrebujeme:
700 g žltej cibule,
80g masla,
150 ml suchého bieleho vína,
1500 ml vývaru,
1 ČL kurkumy,
1 bobk.list,
1/2 ČL bieleho ml.korenia,
1 ČL sušené poliev.byliny,
5 guličiek nového korenia,
soľ,
strúhaný parmezán,
krutóny z chleba SCD
Postup:
Očistenú cibuľu pokrájame na kolieska a orestujeme na masle,pridáme koreniny a podlejeme vínom. Krátko podusíme,zalejeme vývarom a necháme variť asi 30 min. Cibuľa by mala zostať trochu chrumkavá.
Z chleba SCD si na suchej panvici opečieme kocky/ krutóny/,vložíme do polievky posypeme parmezánom.
No Reviews
Postup
1.
Očistenú cibuľu pokrájame na kolieska a orestujeme na masle,pridáme koreniny a podlejeme vínom. Krátko podusíme,zalejeme vývarom a necháme variť asi 30 min. Cibuľa by mala zostať trochu chrumkavá.
Označiť ako dokončené
2.
Z chleba SCD si na suchej panvici opečieme kocky/ krutóny/,vložíme do polievky posypeme parmezánom.
Označiť ako dokončené