Waldorfský šalát s ovocím a medovými orechami
Waldorfský šalát s ovocím a medovými orechami pre 3 osoby:
Potrebujeme:
1 hrsť vlašských orechov
1 bielok
3/4 PL medu
1/2 ČL škorice
7 ks stopkového zeleru
2 jablká
21 bobuliek hrozna
3 hrste rukoly
Zálievka :
100 ml domácej majonézy SCD
1 PL citr.šťavy
soľ, ml.č.korenie
Všetko spolu zľahka zamiešame.
Postup:
Orechy premiešame s bielkom, škoricou, medom a uložíme na pečiaci papier. Pečieme v rúre 15 min. na 175 stupňov. Jablká a stopkový zeler očistíme .Nakrájame na drobné kúsky, zalejeme zálievkou. Rozdelíme na taniere, posypeme rukolou. Ozdobíme guličkami hrozna a medovými orechami.
No Reviews
Postup
1.
Orechy premiešame s bielkom, škoricou, medom a uložíme na pečiaci papier. Pečieme v rúre 15 min. na 175 stupňov.
Označiť ako dokončené
2.
Jablká a stopkový zeler očistíme .Nakrájame na drobné kúsky, zalejeme zálievkou. Rozdelíme na taniere, posypeme rukolou.
Označiť ako dokončené
3.
Ozdobíme guličkami hrozna a medovými orechami.
Označiť ako dokončené