Vegánska PALI nátierka SCD
ľahký
Vegánska PALI nátierka SCD
Recept na 8 malých zaváracích pohárov (od horčice)
Potrebujeme:
1500 g cukety (tekvice)
400 g červenej cibule
10 str. cesnaku
500 g paradajok
500 g jabĺk
4-5 PL oliv. oleja
2 PL dižónskej horčice
1 ČL feferónovej pasty
1 ČL soli
1 balíček talianskeho korenia na cestoviny
citrón.šťava podľa chuti
Postup:
Očistenú cuketu (tekvicu) nastrúhame na hrubom strúhadle a vyžmýkame. Cibuľu a cesnak nakrájame na drobno ,podusíme na oleji. Pridáme nastrúhanú a vyžmýkanú
cuketu (tekvicu), podusíme 30 min. Jablká očistíme, nakrájame a rozmixujeme spolu s paradajkami. Vlejeme ku cukete, pridáme soľ, korenie, horččicu, fefer. pastu,citr. šťavu a povaríme ešte 15 min. Necháme trochu vychladnúť. Naplníme do čistých pohárikov, uzavrieme a sterilizujeme ešte 15. min.
No Reviews
Postup
1.
Očistenú cuketu /tekvicu/ nastrúhame na hrubom strúhadle a vyžmýkame.
Označiť ako dokončené
2.
Cibuľu a cesnak nakrájame na drobno ,podusíme na oleji.
Označiť ako dokončené
3.
Pridáme nastrúhanú a vyžmýkanú cuketu /tekvicu/, podusíme 30 min.
Označiť ako dokončené
4.
Jablká očistíme, nakrájame a rozmixujeme spolu s paradajkami.
Označiť ako dokončené
5.
Vlejeme ku cukete, pridáme soľ, korenie, horččicu, fefer. pastu,citr. šťavu a povaríme ešte 15 min.
Označiť ako dokončené
6.
Necháme trochu vychladnúť. Naplníme do čistých pohárikov, uzavrieme a sterilizujeme ešte 15. min.
Označiť ako dokončené