Vegánska PALI nátierka SCD

ľahký

Vegánska PALI nátierka SCD

Recept na 8 malých zaváracích pohárov (od horčice)

Potrebujeme:
1500 g cukety (tekvice)
400 g červenej cibule
10 str. cesnaku
 500 g paradajok
 500 g jabĺk
4-5 PL oliv. oleja
2 PL dižónskej horčice
1 ČL feferónovej pasty
1 ČL soli
1 balíček  talianskeho korenia na cestoviny
citrón.šťava podľa chuti
Postup:
Očistenú cuketu (tekvicu) nastrúhame na hrubom strúhadle a vyžmýkame. Cibuľu a cesnak nakrájame na drobno ,podusíme na oleji. Pridáme nastrúhanú a vyžmýkanú
cuketu (tekvicu), podusíme 30 min. Jablká očistíme, nakrájame a rozmixujeme spolu s paradajkami. Vlejeme ku cukete, pridáme soľ, korenie, horččicu, fefer. pastu,citr. šťavu a povaríme ešte 15 min. Necháme trochu vychladnúť. Naplníme do čistých pohárikov, uzavrieme a sterilizujeme ešte 15. min.
No Reviews

Postup

1.

Očistenú cuketu /tekvicu/ nastrúhame na hrubom strúhadle a vyžmýkame.

Označiť ako dokončené
2.

Cibuľu a cesnak nakrájame na drobno ,podusíme na oleji.

Označiť ako dokončené
3.

Pridáme nastrúhanú a vyžmýkanú  cuketu /tekvicu/, podusíme 30 min.

Označiť ako dokončené
4.

Jablká očistíme, nakrájame a rozmixujeme spolu s paradajkami.

Označiť ako dokončené
5.

Vlejeme ku cukete, pridáme soľ, korenie, horččicu, fefer. pastu,citr. šťavu a povaríme ešte 15 min.

Označiť ako dokončené
6.

Necháme trochu vychladnúť. Naplníme do čistých pohárikov, uzavrieme a sterilizujeme ešte 15. min.

Označiť ako dokončené