Rebarborovo- jahodová hrnčeková bublanina SCD

45 minút

ľahký

4 porcie

Rebarborovo- jahodová hrnčeková bublanina SCD

Potrebujeme:
1 hrnček = 250 ml
6 vajec
1 hrnček mletých orechov
1 hrnček strúhaného kokosu
1 hrnček kokosového mlieka
1/2 hrnčeka medu
1/2 hrnčeka kokosového oleja (masla)
1 hrnček rebarbory nakrájanej nadrobno
1 hrnček nakrájaných jahôd
2 PL kokosovej múky na obalenie ovocia
1 ČL škorice
1 ČL sódy bikarbóny

Postup:
Rebarborové stonky očistíme škrabkou, nakrájame na malé kúsky, jemne posolíme a necháme na sitku odkvapať prebytočnú vodu.
Vajcia oddelíme a z bielkov ušľaháme tuhý sneh. Žĺtky vymiešame, pridáme kokosovú smotanu a postupne med, roztopený kokos.olej (maslo),orechy, kokos, škoricu, sódu bikarbónu, sneh z bielkov a vylejeme na vymastený a kokosovou múkou vysypaný plech (rozmer 30×42 cm). Nakrájanú rebarboru a jahody dáme extra do misy, poprášime kokosovou múkou a rovnomerne rozložíme na cesto. Pečieme vo vyhriatej rúre 35 min. pri 170 st.
Po upečení necháme vychladnúť, až potom krájame.

 

 

No Reviews

Postup

1.

Rebarborové stonky očistíme škrabkou, nakrájame na malé kúsky, jemne posolíme a necháme na sitku odkvapať prebytočnú vodu.

Označiť ako dokončené
2.

Vajcia oddelíme a z bielkov ušľaháme tuhý sneh. Žĺtky vymiešame, pridáme kokosovú smotanu a postupne med, roztopený kokos.olej /maslo/,orechy, kokos, škoricu, sódu bicarb., sneh z bielkov a vylejeme na vymastený a kokosovou múkou vysypaný plech. Rozmer 30x42 cm.

Označiť ako dokončené
3.

Nakrájanú rebarboru a jahody dáme extra do misy, poprášime kokosovou múkou a rovnomerne rozložíme na cesto.

Označiť ako dokončené
4.

Pečieme vo vyhriatej rúre 35 min. pri 170 st. Po upečení necháme vychladnúť, až potom krájame.

Označiť ako dokončené